Ny dator och ny skärm :D

2013-10-30 | 12:09:40 | Kategori: Bakom kameran
 
Från och med nu kommer jag att redigera mina bilder med den här skönheten. Jag har äntligen gett mig själv en spark i baken och skaffat mig en bra stationär dator och en bra skärm. Innan satt jag med min klumpiga lap-top som lät som en virvelvind och blev kokhet så fort jag öppnade upp Photoshop. Men inget mer av det!

En far, ett barn och en bulle

2013-10-15 | 19:45:00 | Kategori: Övrigt
 
De här två bilderna är från ett litet fotojobb jag gjorde i helgen. Det är svårt att tänka sig, för ett år sedan hade jag aldrig vågat gå fram och fota främlingar. På senare tid har jag fått göra sådant hyfsat ofta och jag har upptäckt hur spännande och givande det är. Det är lätt att fånga människor på bild, men så himla svårt att fånga en persons personlighet, karaktär och hela paketet. För mig är det något av skräckblandad förtjusning att fota människor. 
 
I övrigt flyter mitt liv på bra. Jag pluggar på universitet, umgås med fina vänner, skrattar, äter massa choklad, kramar min pälsboll till katt, fixar i lägenheten och drömmer mig bort till magiska soundtrack.  

Höst

2013-10-04 | 13:24:00 | Kategori: Natur
 
 
 
Nu är det verkligen höst. Blåst, frostkalla mornar och färgglada blad på träden. I år ska jag verkligen försöka se det vackra och positiva med hösten. Normalt brukar jag alltid börja deppa och tjura över att det blir kallare och mörkare och att det snart också blir... ja, vinter. Men i år ska jag försöka vända allt med hösten till något bra. Bland annat kan jag ju smyga runt i skogen med kameran. Det är helt underbart att jag har så nära till en vacker skog där jag nu bor.